Roadtrip USA 2012 - Torsdag d. 31-05
Wilsonville - Vancouver
En lille køredag fra Wilsonville, Oregon til Vancouver, Washington State. Vi startede ud med at finde Jasmer Challenge cachen, der er beliggende i Oregon. Vores jagt på gamle cacher tog for alvor fart i 2010. På vores USA-tur fandt vi en cache udlagt 11. september 2001. Det var en meget speciel oplevelse at sidde og læse i denne gamle originale logbog og blive delagtiggjort i de tanker, som havde fået cacheejeren til at lægge cachen denne dag. Sidste år gik vi specifikt efter nogle gamle cacher, og det samme var tilfældet i år, men vi havde ikke forventet at fuldføre Jasmer Challengen forend i 2013.
Vi fulgte herefter Oregon historic rute 30 igennem bjerglandskab og langs floden, der løber imellem Oregon og Washington State. Det var en flot tur, men den ville helt sikkert have været mere imponerende, hvis vi kunne have nydt udsigtspunkterne. Om formiddagen og først på eftermiddagen finregnede det og skyerne hang lavt, så udsigten var lig 0 visse steder. På turen gjorde vi holdt ved Multnomah Falls - et flot og imponerende 2-delt vandfald.

Da vi kørte ind i Washington State begyndte det heldigvis at klare op, så vi bedre kunne fornemme det imponerende landskab.