Roadtrip USA 2012 - Lørdag d. 12-05
Las Vegas
Efter en solid morgenmad - amerikanske pandekager falder tungt i maven, ville vi proviantere i Vons. Vi fandt en adresse på Vons i Google Maps, men da vi kom frem, var der intet udover et boligkvarter. Vi kørte lidt på må og få i området og fandt et andet supermarked i nærheden, men udvalget af mad, som egnede sig til en tur i en varm ørken, var ikke stort. Vi købte vand og et par jalapeno brød. Det er vist kun dumme danskere, som kan finde på at behandle jetlag ved at tage på vandreture i ørkenen med brød, som gør en tørstig…

Om formiddagen gjorde vi holdt ved cachen Our Stretch of Highway, som lå tæt ved dette skilt:

Vi havde en fantastisk tur til Red Rock Canyon, og især turen helt ind til den gamle cache fra januar 2001 i Oak Creek Canyon var rigtig flot. Ud over den gamle cache var Red Rock On A Lonely Hill noget særligt. Traveturen startede igennem ørken, fortsatte ind til bjergene og igennem en frodig dal. Vi så masser af gekkoer, en cayote (prærieulv) og en slange (hvilken slags nåede Poul-Erik ikke at se, da slangen og Poul-Erik flygtede i hver sin retning). Ude ved den gamle cache troede vi egentlig, at der var øde, men nej… Ca. 100 meter væk gik der 4 personer.

På et tidspunkt var vi i et område, hvor der var mange biler pga. et eller andet arrangement. Poul-Erik forsætter efter den forankørende bil, og pludselig hørte vi en politimand råbe "Holdt" ca. 50 meter inde fra en sidevej. Han skulle til at dirigere trafikken fra den vej ud på den større vej, som vi kørte på. Det var unægtelig svært at se, når han ikke var synlig (var ca. 50 meter inde på sidevejen), og Poul-Erik nåede ikke at stoppe. Betjenten så ud, som om han ikke vidste, om han skulle løbe efter os eller fortsætte sit kaotiske forsøg på at dirigere trafikken. Han valgte heldigvis det sidste.

Vi havde også planlagt at besøge en gammel cache fra februar 2001, men ca. 5 km før cachen blev vejen for dårlig til en Toyota Corolla. En vandretur på ca. 10 km inklusiv en lille vandretur i bjergene havde vi ikke energi til. Vi sluttede i stedet dagen af med en køretur i området (vejen fra Las Vegas mod Death Valley) og fandt derefter nogle sjove Pinky cacher i Las Vegas-forstaden Enterprise.

På vores påskeferietur til Ungarn i april 2012 fandt vi en noget speciel cachebeholder, nemlig en dildo. Vi talte dengang om, at noget sådant ville være utænkeligt i USA. Men men men… i Sin City var vi tæt på at opleve det igen. Ca 1 - 1½ meter fra cachen var der mellem et par sten stillet en stor tyk gul og rød dildo op (mindede i farvevalg om en filur is).