Roadtrip USA 2012 - Søndag d. 27-05
Boise - Bend
Køredag fra Boise, Idaho til Bend, Oregon - i alt 515 km + afstikkere, så det blev til 570 km. Vi kom igennem smukke landskaber, men også mange lange, øde og flade strækninger. Køredagen blev krydret med en del stop på HWY 20, og vi fik os dermed kvalificeret til en challenge cache, vi kunne tage den efterfølgende dag - 20 on HWY 20. Vi havde gjorde holdt ved 2 Earthcacher, hvilket bragte os på i alt 100 af denne type, og kravet til en anden challenge cache til den efterfølgende dag var dermed opfyldt. Faktisk havde vi jubilæum i den samme cache - Earthcache nr. 100 i alt og fund nr. 5000 i USA. Et af de mere spændende (lidt ud over det sædvanlige) stop var en Earthcache, som fremviste en forhenværende flod. Floden var blevet til et højdedrag, fordi der på et tidspunkt havde flydt lava i flodlejet. Det var størknet, og efterfølgende var de omkringliggende områder eroderet væk. Se Inverted Valley (GC1GJ5H).
Vi fik også pauser ved en del gode gamle cacher. Vi kom igennem Berns-Hines, hvor der vist var flere strømere end indbyggere, men ellers et par triste byer midt i ødemarken. Det meste af dagen var der ikke noget radiosignal at modtage. Cruise Control var en god funktion på de meget lange og meget lige strækninger. Selvom dette primært var en transportdag, fik vi den lavet til en fin Road Trip dag.

Da vi skulle tanke i Bend, kom der straks en ung fyr og en ældre dame og begyndte at vaske runder på bilen og gøre klar til at tanke. Sådan en service har vi ikke tidligere oplevet i hverken DK, Europa eller USA.