Roadtrip USA 2012 - Lørdag d. 26-05
Boise
Det stod ned i stænger, da vi stod op, og stadigvæk da vi kørte fra motellet. På vej ud til Thunderbird geo-art, blev vi mødt af servicebiler til et cykelløb, kegler i midten af vejen, og skilte med kilometerangivelser der var ved at blive sat op. Vi frygtede, at vejen ville være lukket, før vi nåede frem, men heldigvis kom vi forbi det område, man var i gang med at afspærre.

Vi startede med Wherigo turen, der kunne have budt på udsigter over Snake River (Canyon), hvis vejret havde været bedre. Det småregnede under hele denne tur, og nedbøren fortsatte det meste af turen rundt efter multier og traditionelle. Heldigvis ikke så meget at regntøjet ikke kunne holde os tørre, og det var nemt nok at logge uden at få vand i logbøgerne. Det "høje" præriegræs var dog så vådt, at vores støvler gav op, og lukkede vand ind. Efter at have fejret vores 21000 jubilæum i seriens cache nr. 200 og afsluttet turen, fik vi skiftet sko og strømper, indtaget frokost og var dermed klar til at nyde resten af dagen (i tørvejr). Vi besøgte udsigtspunktet over Snake River (Canyon), og selvom det var overskyet, var det et flot syn. Vi fik besøgt Initial Point / Ground Zero for Idaho. Et spændende og flot sted, men vi glemte desværre at måle vores GPS'ers nøjagtighed. Se evt. cachebeskrivelsen for marts 2001 cachen: Initial Point. Denne lille bjergtop var godt fyldt op med cacher. Indenfor 30 meter var der 2 traditionelle  cacher og 1 Letterbox, der er listet under Letterbox.org og ikke geocaching.com.

Energien var efterhånden ved at være brugt efter at have gået mange kilometer i Thunderbird Geoart. I går gik vi 34,8 km, i dag 5,8 km i Wherigo runden og 9,5 km i multi/tradi runden. I alt 50,1 km. Vi har set området blive betegnet som ørken, men vi vil nu hellere kalde det prærie, da der på denne årstid er masser af bevoksning, bl.a. i form af græs. I dag var der 44°F (6,7°C), og det var underligt at gå i lange bukser, strikkede trøjer og regntøj i et område, vi havde forventet ville være varmt og tørt. På vej tilbage til motellet havde vi et par næsten "drive by" stop og et par mad/snack stop.

Sidst på aftenen skiftede vi værelse fra 203 til 302, da vi opdagede, at det dryppede ned i badekarret fra loftet.