Roadtrip USA 2012 - Torsdag d. 24-05
Logan - Boise
Torsdag var lang køredag på 470 km + afstikkere. Fra Logan, Utah til Boise, Idaho. Hovedparten af turen var igennem ikke særligt spændende ørken/prærielandskab med store vidder. Vi kom blandt andet igennem et område, der for mange år siden var en kæmpe sø (Lake Bonneville), der dækkede 20000 kvadrat/square miles.

Dagens højdepunkt var en afstikker til Twin Falls. Området var fladt, men pludselig var der en bro over en stor kløft. En kløft som man ikke forventer at finde i flade omgivelser, men nærmere i bjergene. Kløften (Canyon) er dannet af Snake River. Sidst på dagen, inden vi nåede hotellet, kom vi til nogle trails, som (blandt andet) var lagt af League of ID (Idaho) Cachers. De skriver på deres profil, at de står for kvalitet og kreativitet. Ahemm/hmmm …. Ja det var så ikke vores umiddelbare indtryk, efter at have fundet det vi kalder skodbeholdere og husholdningsaffaldsbeholdere! To af trailsene forlod vi meget hurtigt. Et af dem fordi at vi ikke bryder os om at lede efter nåle i høstakke (det anser nogle som udfordrende). Mikroer var stukket ned i et hvidt plastikrør, der var stukket ned i jorden "in the middle of nowhere", ca. 5 - 25 cm fra en af de mange sten i ørkenjorden. Da vi kom til ca. nr. 5 af den slags i træk, stak vi af. Det er de samme udlæggere, der står for Thunderbird geoart, som vi har glædet os til at prøve kræfter med, og den serie står på programmet i morgen og overmorgen (fredag/lørdag). Hmm…. Forventningerne er nu desværre dalet!

Vi fortsatte over i et 3. trail, der var væsentligt bedre, om end beholderne stadigvæk var "husholdningsaffald, der var lavet om til cachebeholdere". Området fulgte en grusvej ind i et ørken/klippelandskab, hvor vi fik lidt gåture ind i terrænet. Det var området der trak op her, hvor de to forrige trails var et kedeligt område (og med ikke specielt præcise koordinater).