Roadtrip USA 2012 - Onsdag d. 23-05
Evanston - Logan
Roadtripdag, men kun godt 2 timers effektiv kørsel, så der var tid til masser af stop og et par afstikkere. Vi kørte fra Evanston, Wyoming til Logan, Utah med en lille afstikker til Idaho.

Vejret var koldt med en blanding af sol, blæst og regn (men ikke så meget at vi blev våde) og en enkelt snebyge.

Efter at have set Historic Evenston satte vi kursen mod Utah. Ved første stop "Almy Mines" mødte vi en geocacher fra Maryland, som vi mere eller mindre fulgtes med indtil grænsen mellem Wyoming og Utah.

Da dagens rute blev studeret aftenen før, bemærkede vi en cache, som var frigivet for 3 dage siden, men som endnu ikke var logget. Vi besluttede os for at tage en dagbogscaching afstikker på 2 x 12,8 km. De første par hundrede meter var vejen fint asfalteret, og de næste km var fin bred grusvej langs en stor sø. De sidste 3,5 km var dårlig grusvej og 1 km før cachen stillede vi bilen, da der var store løse sten på vejen. 0-punktet var et fornuftigt sted, men der var ingen cache og ikke noget, der matchede hintet. Vi havde heldigvis lagt mærke til noget, som kunne passe med hintet, og ja …. Der var cachen, kun 56 meter off. Dermed indkasserede vi vores tredje FTF i USA (fordelt på 3 stater). Selve stedet ved den nordlige ende af søen, hvor der er en lille dæmning og en flod på den anden side, er absolut seværdigt. På vej tilbage fik vi mulighed for at fotografere og filme nogle store hjorte.
Vi fortsatte til Bear Lake og nød udsigtspunkterne. Desuden tog vi en lille afstikker til Idaho. Imens vi var på et udsigtspunkt over søen og fandt svarene på en Earthcache, begyndte det at sne, mørke skyer kom drivende ind fra bjergene og tog udsigten over søen med sig. Solen og udsigten kom heldigvis hurtigt tilbage igen.

Herefter foregik resten af turen igennem bjerge, hvor vi hovedsageligt kørte i en Canyon. Det var en rigtig smuk tur, hvor vi havde mange gode og interessante stop, ved både Earthcacher og de grønne. Se billeder og video - fortæller mere end ord.

En af de mere specielle Earthcacher var "Ancient Worm Trails" (GCGWVG). Ormegange der var blevet fyldt op med sand, som var blevet til sandsten.

En af de mere mindeværdig DNF'er var West Door of Moria, hvor vi gik op ad et lille vandfald. Ved at vælge den del af vandfaldet, hvor der var mindst vand, var det muligt at komme tørskoet op. Hvor cachen var gemt, forstod vi desværre ikke, på trods af et hint i form af et citat fra Ringenes Herre.

Ved en af cacherne med flot udsigt tog vi turen nedefra, og da vi kørte videre så vi at der var en vej ind til cachen ovenfra (endda med god parkeringsmulighed). Nå ja, men vi fik en flot og spændende tur.

Dagens målby, Logan, ligger i en kommune, man bare må besøge som geocacher: CACHE COUNTY.