Roadtrip USA 2012 - Tirsdag d. 22-05
Lehi - Evanston
Dag 12 og stadigvæk ingen regn, (hvis vi ser bort fra det vand vi fik på motorvejen fra Århus til Aalborg). I dag var roadtrip dag, hvor vi kørte fra Lehi, Utah til Evanston, Wyoming. Inden vi forlod Lehi, lagde vi ud med at besøge den virtuelle cache, der viser en filmlokation fra Footloose frem (Lehi Roller Mill).
Dagen gik med en blanding af challenge cacher, traditionelle, Earthcacher og virtuelle, driveby's og vandreture. På en lille rundtur fandt Ulf en geocoin 11 meter før vi nåede frem til en cache. Seneste discover af denne coin var fra 1 år siden, så den har sikkert ligget i græsset et års tid. Afblegningen af indlægssedlen kunne også tyde på dette. Vi tager den med til Danmark, så den kan komme hjem til sine ejere i Holland. Dagens rute bragte os også forbi to gamle cacher fra februar 2001, og den ene af dem var hvad Ulf betegner som dagbogscaching. Dagbogscaching nævnte Ulf første gang  12. maj 2012, hvor vi gik efter gamle afsides beliggende cacher.

Dagbogscaching: Oplevelser, minder, gode fotomuligheder og en historie at fortælle.

Den første af de to gamle var "Hound's-Tooth Cache", som bød på en 2 x 1 km vandretur med en højdeforskel på 400 fod. Det var en flot tur op i bjergene med flere udsigtspunkter undervejs. Cachen indeholdt den originale logbog, som det var en fornøjelse at læse i. Senere på dagen gik vi en tur langs en nedlagt banesti - det fik os til at tænke på de mange nedlagte banestrækninger i Danmark.

Vi gjorde holdt på en rasteplads ved Echo Canyon og morede os over de nysgerrige jordegern, der flere gange ville helt hen til os for at tigge godbidder. En af dem var henne og snuse til Poul-Eriks sko.

Aftenen fordrev vi i Evenston, Wyoming, hvor gemmemåderne er meget mere kreative, end det vi oplevede i Springville.