Roadtrip USA 2012 - Mandag d. 21-05
Springville - Lehi
Vi havde snakket om at finde nogle flere challenge cacher på vores vej fra Springville til Lehi, men havde fået nok af DNF'er i bymæssigt område. I stedet valgte vi at følge Seinfeld trailet, der gik igennem øde områder, landbrug, småbyer, langs en sø og igennem bjerge. Vi kom igennem "byen" Mona først på eftermiddagen, og minsandten om ikke en faldefærdig benzinstation havde åbent, og det samme gjaldt nabobygningen - en burgerbar. Her fik vi billig (og meget) is og sodavand, hvilket var meget tiltrængt.
Da vi tjekkede ind på vores motel i Lehi, kunne vi konstatere, at der fra vores værelse var udsigt til en filmlokation fra Footloose (den originale fra 80'erne).

Sidste år efter en hård vandring i ørkenen stiftede vi bekendtskab med burgerkæden Iceberg, der kun findes i begrænset omfang i Utah og Californien. Vi besluttede os for at opsøge en af slagsen denne aften. Poul-Erik ville rigtigt gerne have en seasonal thick ice milk shake med friske jordbær. Da vi ankom, opdagede vi, at vi havde fundet en cache tæt på dagen før, uden at opdage Iceberg. Vi sad faktisk og spiste vores medbragte mad ca. 200 meter derfra.