Roadtrip USA 2012 - Søndag d. 20-05
Springville
Under planlægningen af USA-turen fandt vi ud af, at vi var kvalificerede til mere end 100 challenge cacher i dette område, så vi besluttede os for at jagte nogen af dem samt at krydre dagen med nogle af de mange letterboxe der ligger her ved Springville. Desuden var der mulighed for at besøge en flok spøgelser.

Letterboxene var desværre hovedsageligt at typen, der ligger på koordinatet frem for typen, hvor man skal følge en beskrivelse eller billeder/tegninger/kort. Rigtigt mange af challenge cacherne var ratet 5/5, hvilket synes at være for højt for mange af dem. I går fik vi forklaringen af Dick, der kender cacheejer. Oprindeligt var cacherne ratet 5/5, hvilket folk klagede over. Ratingen blev sat ned, men så kom der nye klager fra folk, der var rejst langt for at finde dem. De blev derefter ændret tilbage til de oprindelige 5/5.

Ved dagens andet cache-stop startede vi med at gå off-road. Det var ved at tage pusten fra os, men heldigvis blev vi belønnet med en fin udsigt ud over søen og byen. På vej ned fandt vi selvfølgelig gode stier. Det var så stor en fornøjelse, at vi helt overså, at vi gik lige forbi en cache. Da vi opdagede det, orkede vi ikke at gå op igen.
Vi kørte først mod nord, desværre til et uinteressant område. Industri, bolig og kirker, hvor det vrimlede med kirkegængere fra morgen til aften. Aldrig har vi set så mange kirker i så lille et område. Der var mere eller mindre en "typehus" kirke på hvert et gadehjørne.

Det var desværre ikke nogen positiv oplevelse at cache i dette område, og vi havde store problemer med at spotte cacherne. Det skyldtes ikke, at der var anvendt fiffige gemmemetoder, men mere fordi vi ikke kunne lede ugeneret, eller at cacherne formodentlig var væk. Vedligeholdelsen var som forventet ikke i top, men cacheejer har også lagt mere end 2600 cacher, så det tager tid at komme rundt til alle. Midt på eftermiddagen havde vi fået nok og satte kursen sydpå til en stribe letterboxe og challenge cacher langs en sø på en øde (hullet) vej.
 
Det var en rigtig flot tur som vi nød, og vi fik humøret tilbage. De summende blodsugere kunne vi dog godt have undværet. Vi fortsatte resten af dagen langs øde veje og nød synet til bjergene. I alt blev det til 18 letterboxe, 5 virtuelle, 12 traditionelle og 43 challenge cacher, hvoraf 35 var 5/5. 10 DNF'er kan tillægges og en hel del, hvor vi opgav at komme til at søge. Desværre var de fleste af DNF'erne 5/5 challenge cacher.

Dagen bød også på en cache fra februar 2001 (The Wasteland Stash), hvilket lukkede endnu et hul i Jasmer Challengen. Nu var der kun 3 måneder tilbage (maj, juni og juli 2000).