Roadtrip USA 2011 - Lørdag d. 14-05
St. George
I dag var hovedmålene gamle cacher og cacher gemt i mindst 5000 fods højde. Vi startede ud med en gammel 2001 cache med en fantastisk udsigt. Den viste et sjovt fænomen frem, nemlig en meget stor cement-pil, som i flyvningens barndom var et navigationsværktøj for piloterne.

Næste mål var en campingplads i bjergene, som lå for enden af en 11 km lang grusvej. Selv om det var en lang og støvet tur, var især de to gamle cacher fra henholdsvis 2001 og 2004 for enden af vejen hele turen værd. Cachen fra 2001 var gemt i en egelund, og cachen fra 2004 lå i ca. 2 km højde (6709 feet) og havde en fantastisk udsigt, som vores billeder desværre ikke kan gengive tilstrækkelig godt.
Herefter gik turen til Cedar City på jagt efter endnu en cache fra 2001. Vi fortsatte videre ud i bjergene på vej til Lund ad en gammel highway, der efterhånden var forvandlet til en grusvej. Vi tog nogle af de mange drive-by's, der lå langs vejen, og fandt/tegnede en måne på prærien (Geoart). Vi så også to slanger - en var Poul-Erik ved at jokke på, og den anden var Ulf ved at jokke på. Herefter var det tid til at tage tilbage til Sct. George. Efter at have besøgt "Iceberg" igen sluttede vi aftenen af med at fange 3 spøgelser. Dagens resultat var tre nye 2001 måneder, fire nye højder (500 interval i feet) og som bonus 75 cacher, hvilket fjernede det hul i statistikken (cacher pr. dag). Vi er nu på 98 spøgelser og mangler således kun 2, før challenge-cachen '100 virtuelle' er opfyldt. Statistik - os ????