Roadtrip USA 2011 - Mandag d. 30-05
Hayward (San Francisco)
I dag var det hviledag for Toyota Yaris'en, og vi benyttede offentlige transportmidler til San Francisco (og rundt i storbyen). Det var dog lidt af en udfordring - dels pga. sporarbejde, men først og fremmest fordi det i dag var Memorial Day. Derfor var køreplanerne stærkt reducerede i forhold til en normal mandag. Vi klarede os dog uden at spilde ret meget tid på at vente på busser og tog. 
Vi sluttede byturen af med et smut forbi en virtuel cache ved U.S Mint bygningen. De mange vagter gjorde, at vi ikke kom så tæt på, som vi gerne ville, og det var lidt en kamp at få opfyldt cachens logningskrav i den dunkle aftenbelysning. Heldigvis lykkedes det at få taget nogle brugbare fotografier af bygningen.

En god del af dagen blev tilbragt i Golden Gate Park, som var plastret til med gode cacher (af størrelsen small). Derefter kørte vi forbi Golden Gate Bridge og ud til "The Bay", hvor målet var en cache fra januar 2002 - et hul i vores statistik. Det var en helt fantastisk oplevelse med 360 graders panoramaudsigt til Golden Gate Bridge og Alcatraz Island samt udsigt over byen. Herefter gik og kørte vi ind til bydelen Castro med de mange regnbueflag - et must for os.