Roadtrip USA 2011 - Torsdag d. 26-05
Sonora
Dagen bød på et besøg i Yosemite National Park, absolut et af turens højdepunkter. Overalt i dalen blev man mødt af flotte udsigter til imponerende vandfald og flotte klippeformationer. Billederne taler vist for sig selv. Turen bød på mange kilometers kørsel ad snoede landeveje - både til og fra nationalparken og inde i selve parken. Da vi kiggede op på El Capitan, så vi to bjergbestigere på vej op ad "The Nose". (De har nok kun 3-4 dage og nætter tilbage, før de når toppen). Vi havde fået tilpasset vores fund således, at vi kunne fejre en milepæl i Yosemite National Park. Således fik den virtuelle cache The Highest Leaping Waterfall in the World æren af at blive vores fund nr. 14000.
Efter turen rundt i Yosemite Valley satte vi kursen mod de store Sequoia-træer i Mariposa Grove. Træernes størrelse og alder var overvældende! Desværre var her ingen cacher. Vi fik den ide at tage koordinater til en virtuel cache, da der gik rygter om, at Groundspeak overvejede at genindføre disse. Det skulle dog vise sig, at deres bud på nye "virtuelle" (de såkaldte Challenges) blev en fuser.

Under vores planlægning fik vi øje på Wherigo cachen Yosemite Fall's WhereIgo i nationalparken, som havde kun ét fund (11. september 2010) efterfulgt af en række DNF'er. Vi besluttede os for at give cachen en chance. Selve beholderen var gemt lige uden for parken, men ikke ved den indgang, hvor vi forlod parken. Det gav en rigtig lang ekstra køretur i mørke ad snoede veje. Heldigvis udmøntede anstrengelserne sig i vores første Wherigo-fund i USA. Sjovt at blive 2nd to find 9 måneder efter førstefinderen.