Roadtrip USA 2011 - Onsdag d. 11-05
Århus - Las Vegas
Vi havde god tid, så vi valgte at starte med at plante flaget (finde en cache) i Århus, på vej til Billund og i Billund Lufthavn. Alt gik planmæssigt - Billund - Paris - Los Angeles - Las Vegas.

I Las Vegas loggede vi en Rent-A-Car cache kl. 23.20, da vi hentede vores lejede Toyota Yaris Sedan. Den var spritny - havde kun kørt 163 miles. Vi har dermed nu logget DK - USA indenfor samme kalenderdøgn for 3. gang, og med 3 forskellige stater. Da vi hentede Toyota'en, var vi lige ved at blive fristet af et tilbud og tage en Mustang i stedet for, men den ville nok være temmelig dyr at køre rundt i, selv med den forholdsvis billige benzin, de har i USA.

Poul-Erik mener at han så Eiffeltårnet fra flyveren i både Paris og Las Vegas, og det skal nok være rigtigt, for der findes eksemplarer i begge byer.

Vores lejlighed/suite i Las Vegas var flot og stor - 56 m2, og så til kun 250 kr. pr. nat. Vi havde booket i januar med yderligere 40% rabat, og prisen ville have været den firdobbelte i dag. Hotellet lå dejlig centralt på East Flamingo Road.