Roadtrip USA 2010 - Tirsdag d. 04-05
Calabasas (Ventura)
Om morgenen opdagede vi et lidt foruroligende skilt på vores motel: "This Area Contains One or More Chemicals Known to The State of California To Cause Cancer, Birth Defects, or Other Reproductive Harm." Mon det var derfor, hotellet var så billigt?

Vi startede dagen ud med en køretur igennem bjergene på vej mod kysten. Selvfølgelig valgte vi at stoppe ved udsigtspunkterne med cacher! Da vi nåede frem til kysten, var byen og kysten helt dækket af skyer og/eller havgus. Heldigvis forsvandt det hurtigt, og vi kunne nyde turen og udsigten på ruten mod Ventura. Undervejs gjorde vi holdt på en rasteplads, hvor Ulf benyttede toilettet. Da han ville vaske hænder, fik han en overraskelse…

På vejen så vi bl.a. et Top Gun jagerfly i et udendørs mini-missil-museum og mødte lokale geocachere to gange på vores vej igennem Oxnard. Husene og vejene helt ned til kysten bar præg af, at her fjerner man sand i stedet for sne. Der lå store driver flere steder.

Den sidste aften i USA blev brugt på en fin tur rundt i Ventura, hvor især Main Street var hyggelig med sine (for USA) gamle bygninger.