DK_Titan 2012 R.I.P. Geocoin
Da vi mistede Titan i april 2012 besluttede vi straks, at vi ville lave en minde-geocoin for ham. Se vores mindeside for Titan her. Møntens ene side baserede sig på samme foto som 2010 mønten, mens den anden side blev designet ud fra et foto, vi tog af Titan på en geotur til Tyskland i juli 2011.Vi har valgt at lave 10 forskellige versioner af geocoinen. I første omgang fik vi fremstillet 5 test coins, som ses nederst på denne side. Disse prøveproduktioner indeholdt nogle småfejl/misforståelser, som efterfølgende er blevet korrigeret. De 5 mønter gav os et godt grundlag for at træffe de endelige valg vedrørende farver og metalsammensætninger, og vi har i januar 2013 modtaget test coins af alle 10 versioner, som er vist nedenfor. Alle udgaver (både for- og bagside) kan ses i stor størrelse ved at kllikke på billederne. Vi er således klar til at sætte gang i selve produktionen og forventer derfor, at mønterne er klar i løbet af de næste par måneder. Denne side opdateres løbende, når der er nyt om projektet. Tag eventuelt også et kig på siden om tilblivelsen af 2010 mønten.

Totalt antal besøg på siden:
Flag counter:

Nedenfor ses billeder af de fem første test coins.
3 Tone: Polished Silver / Smoky Black / Antique Bronze / Glitter Blue
3 Tone: Polished Silver / Smoky Black / Antique Silver / Glitter Red
3 Tone: Polished Silver / Antique Silver / Smoky Black / Transparent Blue
3 Tone: Polished Gold / Smoky Black / Antique Silver / Transparent Green
2 Tone: Polished Gold / Antique Silver / Glitter Green
2 Tone: Polished Gold / Smoky Black / Transparent Red
2 Tone: Antique Gold / Smoky Black / Glitter Red
2 Tone: Antique Gold / Smoky Black / Transparent Orange
2 Tone: Antique Silver / Smoky Black / Transparent Purple
1 Tone: Antique Bronze / Glitter Blue
Her ses et overblik over versionerne. (Klik på tabellen for at zoome). Der fremstilles kun 25 mønter af hver af de 10 versioner, og 18 af disse sættes til salg eller byttes. De resterende geocoins vil enten indgå i vores egen samling eller vil blive byttet for sjældne coins engang i fremtiden.
Trackingnummeret er placeret på møntens kant. Desuden har alle mønterne et individuelt nummer (fra 001 til 250). Dette er ligeledes placeret på kanten.
English version
DK_Titan 2012 R.I.P. Geocoin får sit eget ikon på Geocaching.com:
Forventede priser:

3 tone: 90 DKK / 12,00 Euro
2 tone: 85 DKK / 11,50 Euro
1 tone: 80 DKK / 10,75 Euro

Lige som 2010 mønten bliver den nye 2", men 2012 mønten bliver tykkere (3,5 mm).